joi, 28 februarie 2013

Ponta spune: am zis!

            Mie nu-mi place Ponta. Nici cei de langa el. Prea face cum il taie capul si capul lui mititel si tinerel are nuante comuniste, pe langa faptul ca nu intelege ca daca facem raliu cu Romania fara sa avem experienta o vom strica si va ajunge o epava.
            Ponta cel tanar il propune director al AGERPRES pe seful biroului de presa al PSD, Alex Giboi.
            Agenţia Naţională de Presă Agerpres este o instituţie publică autonomă, de interes naţional, cu personalitate juridică, independentă editorial, sub controlul Parlamentului. (sursa)
            De interes national. Antonescu spunea la alegeri ceva de genul impreuna cu voi, cei care m-ati votat, le vom arata celor care nu m-au votat ca noi suntem mai puternici.
             Asa se face istorie. Asa se instaureaza regimuri, asa se continua mentalitati, asa se impune bolsevismul.

15 comentarii:

  1. nu există presă liberă. toţi ziariştii sunt subjugaţi de bani şi interese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. problema e ca azi maine nu va mai exista "opozitie" in presa. De dragul cuiva, toti vor spune noptii ziua.

      Ștergere
    2. păi există opoziție și va exista mereu, însă se vor opune taberei adverse. tabără adversă va exista mereu pt că există lăcomie și dorința de a avea mai mult decât celălalt.
      ce nu există este acel bine general, valori absolute în care vor idealiștii să creadă.

      Ștergere
  2. Asa incepe fiecare dictator..Agerpress, apoi TVR, iar in final...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai uitat expresia "ciocul mic, acu noi suntem la putere!"? Fiecare ciripeste cand ii vine randul,fiecare tace cand pierde locul si noi...pleaca ai nostri, vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu diferenta ca doamna Constantinescu de la PDL care a ciripit la vremea ei acest lucru este multimilionara in euro. :))

      Ștergere
    2. pai ce zicea Eminescu in Glossa? :))

      Ștergere
  4. Pe mine nu ma mira. Era de asteptat asa ceva. Ei sunt cei care au guvernat tara din 1990, cei care au imprimat directia de mers catre faliment (moral, economic, politic etc.) a Romaniei. Cei care au manipulat mase mari de oameni intaratandu-le impotriva adversarilor politici de atunci (mineriadele). Nu le ajung antenele ca posturi de propaganda, trebuie sa aiba controlul si asupra celor care difuzeaza stiri la celelalte posturi TV, sa poata controla intreaga presa.
    Intr-adevar, sunt puternici si nimeni nu prea le mai poate sta in cale. Au acaparat totul (sau prea multe ca sa-i mai poata da jos cineva cu usurinta). Mai au ceva probleme cu Justitia, s-o ia de la adversari, insa va ajunge si asta pe mana lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, in scurt timp vor detine "monopolul". ma tem pentru acea zi, sincer. boieri si iobagi.

      Ștergere
  5. Doua lucruri nu pot fi stavilite: lacomia si mila lui Dumnezeu! (pr. Justin Parvu).
    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere