luni, 11 februarie 2013

Ce ne lipseste

             Inainte sa va uitati la clip, ganditi-va putin si faceti o lista cu lucrurile care va lipsesc. Urmariti clipul, apoi refaceti lista.

                                                                            

7 comentarii:

  1. Astra-i problema omului in general, apreciaza ce are doar atunci cand pierde ceva. Indiferent ca vorbim de sanatate, bunuri materiale sau de alta natura, uitam sa apreciem ce avem, ce suntem.
    Un bun clip motivational pentru toti cei care asteapta sa le pice para malaiata ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nick s-a nascut asa. Dar are dorinta sa fie independent.
      Da, toti avem de invatat, mai ales cei pentru care vara e prea cald si iarna prea frig.

      Ștergere
  2. Cunosc un tip cu handicap care are un psihic foarte puternic, o sotie frumoasa si doi copii normali si frumosi. Uneori persoanele cu handicap dezvolta puteri in alte domenii datorita faptului ca se simt SPECIALI.
    Acest sentiment le da puterea de a merge mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. Nici nu stii ce sa spui..Cuvintele noastre, a celor ce avem noroc sa avem tot ce ne trebuie nu pot descrie nici cum starea omului..E de un curaj debordant..un luptator...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar placea sa am un astfel de om ca prieten. Cred ca mi-ar oferi motivatie cu carul. Atunci cand un om care duce lipsa si de maini si de picioare iti spune ca poti face ceva daca iti doresti cu adevarat, sunt convins ca simti o impingere din spate care te va conduce cu siguranta catre succes si reusita.

    Nick este un om superb. Iar faptul ca face atatea lucruri de unul singur este de admirat. Asta inseamna sa te adaptezi. Si cand ii aud pe unii ca mutarea de la sat la oras si viceversa este grea...

    RăspundețiȘtergere