marți, 12 februarie 2013

Bogatia reala a Romaniei

             Prin Mircea Vladut am ajuns sa citesc un articol in care se spun lucruri greu de acceptat, dar adevarate. Nu exista nici o investitie, nici un interes national,  nici un proiect. Exista doar ceva rar care va fi vandut pe-o mana de bani, impreuna cu poporul roman.
             Articolul e aici.

13 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Interesant, nu m-am gandit niciodata :))

      Ștergere
    2. E nou pe aici. Articolul la care faci referire poti spune ca este cu adevarat interesant. :)
      Bloggingul rareori se poate eticheta corespunzator!

      Ștergere
  2. hmmm, nu stiu ce sa zic. Sincer imi cam seamana a teoria conspiratiei si stii ce ii lipseste ca sa nu semene a asa ceva? Niste surse credibile! OK, de unde sunt informatiile alea atit de pretioase? Din Formula AS? Si cind luau americanii partea kosovarilor erau unii care spuneau ca ALbania este plina de minereuri de nu stiu ce, parca cobalt sau cupru, una din doua, si de aia sunt americanii asa interesati. Ai mai auzit de vreun picior de american pe acolo? Albania in aceeasi foame e, iar americanii nici macar sa-i jefuiasca de bogatiile subsolului nu se indura ...
    Singura chestie pe care o retin este aceea ca da, Rosia Montana sau ce o mai fi, nu trebuie exploatata de o mina de oameni, in folosul lor exclusiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu vom sti in veci adevarul. insa vom ramane cu buza umflata, ca de obicei. si nu e mai bine sa banuim o conspiratie, decat sa ne amagim ca cineva ne vrea binele?

      Ștergere
    2. In nici un caz nu cred ca americanii au investit in razboiul din Serbia numai de dragul albanezilor, sau in Irak numai pentru a elibera poporul irakian de tirania lui Saddam.

      Ștergere
    3. Nu-i voie sa spui, Mircea! ::))

      Ștergere
    4. @ Mircea Vladut: nu zic asta. De fapt eu chiar sunt onest interesat de o sursa care sa ateste ca noi suntem buricul wolframului mondial!

      Ștergere
  3. Pacat ca suntem prea mici pentru o lupta asa de mare ... si mai pacat ca cei care ne reprezinta si care ar trebui sa poarte lupta in numele nostru sunt mai impotenti decat eunucii ...

    RăspundețiȘtergere