joi, 21 iunie 2012

Sarpele copilot

            Anul trecut a trebuit sa aduc masina nevestei sefului meu de la mecanic acasa. Vreo 80 de km. Sudul Frantei, caldura mare, aglomeratie pe autobanda, viteza in zonele libere. Cand am ajuns, am parcat-o la umbra si am deschis usile. Cand am deschis usa din dreapta, un scump de sarpe, verde cu galben, de vreo 60 cm, a coborat si a sters-o fara sa multumeasca.
            Trecand peste socul ce l-am avut, m-am intrebat: ce as fi facut daca il vedeam pe la pedale, sau pe bord, sau in loc de odorizant la oglinda, la 140 la ora?
            Azi trebuie sa aduc un camion de la acelasi mecanic. Am putine emotii.
            Voi ce duceti cu masina?

18 comentarii:

  1. SHOCK ! HORROR ! Mi-a trecut si cheful sa-mi mai cumpar masina acum din cauza acestui articol ! Si cand te gandesti ca ieri ma uitam chiar oarecum duios interesat (visator desigur) la o Honda Civic Sport alb noua de numai (in Norvegia) cca 30 000 Euro...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e alta clima in Norvegia, nu cred ca sunt multi serpi

      Ștergere
    2. Pai da, dar daca eu imi iau masina, este posibil sa incerc sa conduc cu ea pe langa stramtoarea Gibraltar la un moment dat si acolo cred ca sunt !

      Ștergere
    3. A propos, stie cumva cineva cum e starea drumurilor si soselelor la nord si la sud de stramtoarea Gibraltar ?

      Ștergere
    4. cu siguranta trebuie sa fie bune. si largi.

      Ștergere
    5. Sa stii, pe bune, chiar daca acest articol mie mi-a taiat cheful de cumparat masina, totusi mi-a starnit o idee destul de buna de posibila vacanta in Cadiz + Tanger, si chiar ca nu avusesem pana acum vreo motivatie sau vreo inspiratie deosebita in legatura cu o posibila calatorie undeva anume.

      Ștergere
  2. Odata am adus in masina doi beti, iar unul a vrut sa coboare in timpul mersului, fara preaviz. Te asigur ca a fost mai periculos. Si ei erau Om-i :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O albina care s-a trezit ca vrea sa si muste la un moment dat.cam multa isterie s-0a produs intr-o masina condusa de o femie si populata cu alte doua femei.Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ai carat tu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cunosc experienta. nu vrei altceva decat sa cobori cat mai repede...

      Ștergere
  4. ce nu-mi miroase bine: deci intimplarea a fost acum un an si tu o povestesti abia acum?? Sa fie in legatura cu faptul ca era ceva legat de nevasta sefului? Sarpe ... nevasta altuia ... Vreun mar nu era pe acolo? :D

    RăspundețiȘtergere