sâmbătă, 30 iunie 2012

Politicieni mentalisti

           Cristian Gog a castigat Romanii au talent pentru ca a stiut sa-si promoveze capacitatea de a induce in eroare. Politicienii isi castiga locul dupa acelasi criteriu.
           Ce se intampla de ani buni in politica romanesca nu e decat show ieftin, platit scump. Ce se intampla azi in politica romaneasca e deja prea mult, parca se ajunge la un apogeu lugubru. Mi se pare ca lucrurile au scapat de sub control, nu mai exista lege, simt civic, bun simt, cetateanul nu mai conteaza, problemele tarii nu mai conteaza, totul se reduce la ambitii personale, fara scrupule. Iar noi finantam aceste ambitii.
           

6 comentarii:

  1. Pai daca o fac chiar asa de pe fata de isi da seama mai toata lumea, pt ca nu esti singurul, atunci nu mai indeplineste criteriile pt a fi iluzionism !

    Eu, incercand sa mentin moraluri, macar daca nu s-au urmat indicatiile mele de micro-managemnt in legatura cu vizita de la Bruxelles, ma consolez ca macar circul recent sa rasune indeajuns de puternic la nivel international incat macar cineva, poate chiar mai sincer fan amator de drame si productii teatrale greco-romane, sa tina minte ca "a ! in Romania intr-adevar se LUPTA cu mare vanjosie impotriva coruptiei !"

    RăspundețiȘtergere
  2. Si e doar inceputul. Stai sa obtina puterea USL sa vezi ce urat va fi......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca am vazut si pe aialalti ce le poate pielea...

      Ștergere
    2. sunt doar niste nume menite sa prosteasca prostimea. sunt toti o apa si-un pamant. cei care vin vor face ce au facut cei care au fost. asta pana in momentul in care se va rupe lantul

      Ștergere
    3. Urat vedem de zeci de ani ca din pacate ne raportam doar la anii trecuti din 89 pana in prezent fara sa vedem clar ca de fapt si dupa 89 ne-au condus tot aia care pana atunci se lafaiau in sanul PCR .Eu nu-i inteleg pe cei care cred ca a fost cat de cat acceptabil cu PDL la conducere .Ca sa-i inteleg ar trebui sa-mi dea macar un exemplu de lucru bine facut .

      Ștergere
    4. dupa 89 e doar o continuare a comunismului, sub alte nume.

      Ștergere