vineri, 1 iunie 2012

Despre campania electorala

           Sunt curios cati dintre cei care apar pe panouri, pe afise, pe pixuri, etc, acum, in plina campanie electorala, stiu sa faca ceea ce declara ca stiu sa faca.
           Cu siguranta mai mult de jumatate habar nu au ce inseamna administrare, organizare, comunitate, economie, etc. Doar ca au auzit ca osul e mare si ca UE inca da multe fonduri.
           De ce functiile nu se ocupa in urma unui conscurs? O trusa de traforas, un lego, o carte de colorat, monopoly, sah. Cine stie, sa castige!

8 comentarii:

  1. Eu am GASIT deja o posibila solutie de departajare corecta ! Intrebari (cu posibilitatea de a alege de a raspunde in scris + timp aditional dat celor cu eventuale dislexii sau alte tulburari de invatare, sau tulburari fonologice, desigur si cu facilitati pt persoanele cu alte eventuale dizabilitati, de tip traducator de limbaj prin semne pt persoanele cu deficienta de auz, metode Braille pt orbi, etc) din curricula de Gramatica a Lb Romane cls 1-6 (fara discriminare impotriva celor care au studiat in Romania sau in strainatate, sau la varsta respectiv corespunzatoare scolara sau mai tarziu in cazul celor care au facut scolarizarea in alte limbi) ! Zau daca asta nu testeaza si la constiinciozitate profesionala si la patriotism de tip normal !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai putea avea supriza sa castige copiii concursul tau, intrucat capacitatea mentala scade cu varsta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Concursul nu e destinata decat candidatilor politicieni legali, nu intregii populatii generale, si fiecare trebuie sa isi faca testare neuropsihiatrica inainte de a da testul pt a i se oferi acomodarile necesare de care poate ca are nevoie, adica daca unul da semne de minime probleme cognitive (MCI, care NU discalifica pe cineva automat de la munca) va primi intrebari mai usoare decat unul care nu are tulburare cognitiva de loc, la fel cum cel cu ADHD va primi timp mai mult pt rezolvarea exercitiilor.

      Ștergere
  3. Rudolph, azi e Ziua Copilului, eu voi face o exceptie, La multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu chiar mi-am si luat un cadou de Ziua Copilului ! Un suc facut in Anglia de lamaie, lime si ghimbir intr-o sticluta de sticla adevarata simpatica chiar vopsita cu vopsea reala portocalie de 330 ml, FARA E-uri si aditivi artificiali, de 4 Euro, (ca alea cu E-ri costa numai 3 Euro) !

      Ștergere
    2. @Rudolph si Ioana: ma faceti fericit, cand vad cum va intelegeti! :)) La multi ani tuturor si mie!

      Ștergere
  4. Nu prea le pasa lor de fondurile UE ca alea sunt super verificate.Sigur , sunt bune si ele ca dupa ce UE si le retrage pentru ca ajunge la concluzia ca s-a furat , se achita furaciunea de la buget, adica din buzunarul nostru .de ce?pai simplu.Pe roman il poti fura cat vrei ca are un fel de toleranta nefireasca fata de hoti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am ajuns la concluzia ca nu exista leac pt hoti. spune si tu, ce putem face? stim clar ca se fura, chiar cine fura. cui putem spune? singura varianta plauzibila e Tribunalul European, sau cu s-o numi

      Ștergere