joi, 7 iunie 2012

Concluzii dupa cautari

            Cristi scrie despre cuvintele cheie care ii apar ca sursa de trafic din Google, pe blog.
            Ideea e buna si amuzanta, am scris si eu despre asta, uneori te crucesti cand vezi ce cauta unii in Google. Spre exemplu, ieri mie imi aparea cauta prizonieri de sex feminin.
            Nu despre asta vreau insa sa vorbesc. Am urmarit de ceva timp cuvintele cheie din Google. Nici o educatie, cultura, civilizare, unde citim carti, obiective turistice in Romania, etc... nimic. Insa, in fiecare zi: bani multi, afaceri prospere, cum faci bani pe net, se fura, ferrari, afaceri ilegale, cum devin agent secret, etc.
             Sa inteleg ca romanii sunt educati, culti si civilizati, dar nu le merg deloc afacerile?

11 comentarii:

  1. Zice-ti-mi si mie cum se face jocul asta ca vreau si eu sa vad din curiozitate cu ce naiba e asociat blogul meu. Plus, se poate face doar pt blogurile de pe Blogger/Blogspot, sau se poate si pt blogurile de pe alte platforme ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate ma pricep eu, Google Analytics iti ofera informatii de genul asta despre orice site introdus in baza lui de date.

      Ștergere
    2. Pai da, dar concret ce trebuie sa fac, pt ca am incercat sa vizitez site-ul Google Analytics si nu am inteles nimic ce trebuie sa fac eu pt a gasi rezultate din astea cum fac Cristi sau Intuneric. Adica iti da un cod care trebuie copy-paste UNDE ?

      Ștergere
    3. pe blogger in design-surse de trafic.
      poate te ajuta Cristi, el stie mai bine.

      Ștergere
  2. Si nu scriu decat o parte din cuvinte. Sunt unele oribile de tot! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ideea articolului e foarte buna. Statistic ai putea spune ca ne intereseaza doar nimicurile. Insa ma gandesc ca cel care cauta ceva cultural, carti etc. poate e cat de cat in tema si cauta direct la sursa, dupa alte cuvinte gen "Cioran" sau altceva asemanator.
    Totusi cred ca intreaga lume e obsedata de bani si de prosperitate, fara a sti cu adevarat ce inseamna prosperitatea (o confunda cu succesul social).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am multe articole despre cultura, Cioran, educatie, etc. nu le cauta nimeni in veci.
      ei cred ca poti cumpara prosperitatea cu bani.

      Ștergere
  4. da, cred ca cam asta s-ar intelege :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Lipsa de cultura...apropo, ai vazut stirile tvr? un primar da mita electorala alcool la minori :))

    RăspundețiȘtergere