luni, 16 aprilie 2012

Unde gresim

            Pentru ca greselile se platesc intotdeauna, sub diferite forme, ar trebui sa ne reamintim ce inseamna responsabilitate.
            O parte din tinerii tarii au petrecut noaptea de inviere in cluburi, luminati de lasere si sfintiti cu alcool, impartasindu-se cu shaorme. In timp ce, probabil, parintii sau bunicii lor se inchinau prin biserici sa ceara sanatate si implinire pentru odraslele lor.
             In Sfanta zi de Paste, dintre toate filmele existente, PRO TV difuzeaza, la ora de varf, filmul Conan, dat in reluare si dupa miezul noptii. Asa, ca mesaj de Paste spre pace si bunatate.
             Alti romani credinciosi, tot in zi de Paste, danseaza Jaga-Jaga in restaurante bulgaresti, suparati ca nu au inteles nimic din slujba de la biserica.

10 comentarii:

  1. Se transmitea ieri in direct din Bulgaria cum petrec ai nostri... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este multi au uitat sa fie responsabili

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar toti se intreaba „de ce eu?” atunci cand vin consecintele

      Ștergere
  3. Cred ca cel mai respectuos si credincios din lume in aceasta duminica de Paste a fost poporul nord-coreean, care s-a uitat disciplinat cu zecile de mii in tacere la defilare, doar fluturand din niste flori roz, a ascultat cu tentie cuvantarea lui Kim Jong-il, si apoi s-a uitat frumos tot disciplinat, in tacere, liniste si ordine admirabila la frumoasele focuri de artificii super minunate care au luminat cerul Pyongyangului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Completare: ASA DA exemplu de responsabilitate cu adevarat matura ! (si NU ca in exemplul rau dat de poporul roman poporului prieten vecin bulgar)

      Ștergere
    2. imi place ordinea, dar nu fanatismul

      Ștergere
  4. ma uitam de Ziua Recunostintei la americani - cluburile, barurile sunt goale!! este o sarbatoare de familie, cam cum ar trebui sa fie si Pastele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai sa nu fim chiar ca americani, desi ar trebui. dar sa-ti bei mintile si sa dansezi dezbracat in noaptea de inviere, e... blasfemie

      Ștergere