duminică, 8 aprilie 2012

Sunt impotriva rovinetei

            Sunt impotriva rovinetei.
            Spun asta de fiecare data cand ajung acasa de pe drumuri. Eu inteleg, dar deja masina se plange prea mult si ii da dreptate.
            Sunt impotriva rovinetei. Nu vreau sa platesc pentru ceva ce nu exista. Plus ca banii merg pe drumuri. Pe drumurile celor de la conducere spre Dubai si Sri Lanka.
            Propun deci ca drumurile sa se scoata la licitatie. Sa le ia firmele in administrare, sa le repare, sa le intretina si taxa de drum sa se imparta. Oamenii ar avea de lucru, tara ar avea drumuri.
            Sau cel putin sa se numeasca taxa de gropi. Nu de alta, dar suntem singura tara in care se plateste taxa de drum, in afara de autobenzi.

4 comentarii:

  1. Ai dreptate...si eu cred la fel:)Bani aruncati pe fereasta pt ca unii("regii asfalturilor") sa isi cumpere ei Lamborghini si Bugatti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, si sunt nevoiti sa plece cu masinile lor in alte tari, ca sa poata circula pe drumuri bune

      Ștergere
  2. Eu cred ca ar fi la fel, doar ca mai scump pentru noi. Dau ca exemplu Renel si Gaz. Dupa privatizare, mie mi se intrerupe curentul aproape la fel ca pe vremea lui Ceausescu, caci au micsorat numarul de salariati pentru a creste profiturile. Nu le ajunge, vor sa mai scumpeasca si energia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se vor scumpi toate. si energia si taxa de drum si benzina. daca tot platim, macar sa avem

      Ștergere