miercuri, 18 aprilie 2012

Stiri. Stiri. Stiri.

            Cineva ma intreba azi de ce ma mai uit la stiri. Si avea dreptate cand spunea ca nu e nimic nou.
            Cel putin de cativa ani, repetitiv: vreo 2 accidente, 2 incendii, 2 violuri, 2 crime, 2 jafuri, 2 divorturi, 2 grupari infractionale, 2 fapte de coruptie, 2 pacienti morti la spital. In fiecare zi la fel, cu personaje diferite.
            La ce ajuta sa stim? Concret, practic, cum vreti voi, la ce ajuta?

            O secunda, sa ascult ceva  nou... IN ROMANIA, IN FIECARE ZI SE FAC APROXIMATIV 400 DE AVORTURI!

9 comentarii:

  1. Din pacate numai ciudateniile si tampeniile sunt mediatizate.S=a intrat intr-un cerc vicios din care nimeni nu vrea sa iasa.E corect ce spui

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu recomand de ff multa vreme programe de educatie sexuala, la inceput recomandam in scoli la ora de dirigentie, dar acum recomand direct la TV. (Ca ce e acum, sper ca se intelege diferenta, NU e de nivel de educatie sexuala competenta.)

    Uite un exemplu de emisiune sexual educativa, desi are si elemente de entertainment de la Tv norvegiana,

    http://www.youtube.com/watch?v=BLncbMxGlgc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS Daca ar costa prea mult sa se produca o emisiune din asta in Roamania sau sa se importe cea din Norvegia, atunci se poate obtine aproape pe gratis show-ul dr Ruth de acum vreo 30 de ani din America, macar ceva acolo si tot ar fi posibil util,

      http://www.youtube.com/watch?v=ZyZBkGETvE8

      Ștergere
    2. intotdeauna emisiunile educative, de orice fel, vor costa prea mult in Ro.

      Ștergere
  3. Tot in Romania, s-a mediatizat de Adevaraul, desi fara absolut nici o recomandare, romanii utilizeaza in medie 1 (un ) prezervativ/an.

    Cat despre risculrile contraceptiei hormonale si ultimile indicatii de a se prefera condomul/prezervativul pt contraceptie aceasta metoda de bariera fiint totodata utial si impotriva STD nu a scris nici despre asta. Am scris eu ceva pe blogul lui Cleo re hormoni, ca s-a remarcat ca unele persoane care sunt pe pilula efectiv se casatoresc cu persoana GRESITA din cauza de preferinte alterate fata de cine trebuie. NU e BANC. E pe bune, de pe CNN recent, plus cu recomandare serioasa de la medic ca la persoanele mai tinere sa se recomande mai intai de toate Condomul ca metoda contraceptiva !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UNDE e popularizarea pe BLOGURILE in lb romana despre asa ceva ? Ca doar Blogurile ar trebui sa fie Piua-ntaia la subiecte de educatie sexuala, mai ales ca f multe se ocupa de Dragoste sau de Politica. CE subiect mediatic mai tare atat legat de Dragoste cat si de Politica ar fi decat Educatia Sexuala in lb romana ?

      Eu NU am blog mediatic asa ca Zoso de exemplu, eu scriu tampenii pt sufletul meu la mine pe blog. Eu am educatia sexuala OK unde ma aflu. Sa ma simt eu obligat sa fac educatie sexuala pe gratis pt poporul roman ?

      Ștergere
    2. Zau, EDUCATORII aia, INTELECTUALII tarii + mass-media oficiala CU CE SE OCUPA ei re Orele de Dirigentie ? Si diversii parinti Votanti carora le place sa strige Jos Basescu sau Sus Iliescu, UNDE sunt pancartele pe care scrie la nivel de om cu adevarat MATUR, "Dorim Educatie Sexuala corecta pt copii nostri pt ca Avem Nevoie de Ajutor de la Stat, si pt ca s-a demonstrat si ras-demonstrat ca NU depinde numai de cei 7 ani de-acasa" ?

      Ștergere
    3. ti-am simtit „strigatul” pana aici. e cel mai tare comentariu al tau, in toate sensurile. si sa stii ca de astfel de atitudini e nevoie. si eu sunt foarte revoltat...

      Ștergere