luni, 2 aprilie 2012

Ponta, lasa caruta sa mearga!

            Mie imi scapa ceva din politica romaneasca. Care e rostul/motivul/scopul actiunilor de impotrivire ale opozitiei? Asta in cazul in care toti lucreaza la dezvoltarea tarii.
            Ponta declara azi ca Mihai Razvan Ungureanu nu e bun, ca trebuie sa plece, ca Roberta Anastase trebuie sa plece, ca ei s-au suparat si nu se mai joaca. O fi destept Ponta, dar nu suficient incat sa inteleaga ca astfel de atitudini nu ajuta deloc Romania, ca nu putem schimba prim-ministri ca pe antrenori la Steaua (exemplu elocvent, dealtfel).
            Ma enerveaza sa vad ca unii incapabili sa faca bine se lupta din rasputeri sa faca rau, doar de dragul de a face si ei ceva.

8 comentarii:

  1. Politica e o mare cursă cu obstacole , Raul ! Peste care sar dulaii , pe sub care se tarasc cateii si in care dau cu capul ...cornutele ! Cine poate sa mai inteleaga itele acestei politici autodistrugatoare de la noi ? Pe dulaul sef de astazi l-am auzit eu cu ani in urma spunand unui membru al opozitiei de la vremera aceea:" sa va vad pe voi , ce-o sa faceti cu ce va lasam noi...". Crezi ca astazi gandeste altfel decat atunci , Raul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si atunci nu vor intelege niciodata ca Romania inseamna mai mult decat Cotroceni sau parlament?

      Ștergere
  2. Hai, sa zicem ca n-o fi bun nici unul. Poate asa o fi, in mintea lor, caci trebuie sa ii intelegem ca asta trebuie ei sa faca, sa critice absolut orice. Dar asta arata ca nimanui nu-i pasa nici cat negrul sub unghie de interesul Romaniei. Daca-ti pasa cu adevarat, atunci sprijini tot ce face bun adversarul tau, caci exista scopuri comune, anume scopurile tarii. Oricat de idiot ar fi cineva si tot are si masuri bune, nu? Ei, bine, masurile alea bune ar trebui sprijinite.
    Dar sa critice Romania in strainatate?? Asta mi se pare a fi un fel de tradare a propriei natiuni. Toti politicienii procedeaza asa, indiferent de partid. Si in felul acesta tara are de doua ori de pierdut: o data prin critica in sine si a doua oara pentru ca orice sprijin din exterior nu e gratis.
    Pe mine mama m-a invatat ca "rufele murdare se spala in familie".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. critica isi are locul ei. dar trebuie facuta frumos, cu bun-simt, nu ca si la oi, afara!

      Ștergere
  3. Asa isi dau la picioare de 22 de ani... N-o sa se schimbe niciodata politicienii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Raul , te salut !
    Tu chiar crezi ca „aceia” de acolo vor să ajute România ??? de ce ar face-o ??

    Logica e simplă , nu trebuie să te mire . De ce ? Să presupunem că vine unul bun (ipotetic vorbind , că vezi tu , ia-l de unde nu-i) , ei bine dacă el rezolvă toate treburile ţării şi ale noastre implicit mai are vreo şansă sau vreo speranţă Ponta sau alţi „ponţi” ? , păi nu . Aşa că punând beţe în roate celorlalţi speră că „prostimea” adică noi toţi , (bine aşa ne categorisesc ei şi poate chiar au dreptate) să îl alegem că face el tot „răul” praf (ca să nu folosesc un cuvânt mai puţin decent) şi tot aşa fiecare la rândul lui . Până când ? ... până noi ne vom schimba , că de la ei , putin probabil .
    Logic , nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inteleg strategia, dar cat de prost trebuie sa fii, ca roman, sa crezi ca cel care pune piedici a mai bun decat cel impiedicat?

      Ștergere