duminică, 8 aprilie 2012

Ei conduc 20 de milioane de oameni

            Sa o luam asa: voi cand erati la scoala, ce pateati daca mancati, vorbeati, radeati, sau aveati alte preocupari in timpul orelor?
            Voi daca ati lipsi de la serviciu in mod repetat, ati adormi sau ati sta pe facebook in timpul programului, ce ati pati? Voi, daca nu ati avea milioane in cont, dar ati prinde un job pe bani multi, ati tine de el cu dintii, nu?

                                                                             

9 comentarii:

  1. Cred ca mai bine de 80% dintre parlamentari se duc acolo sa doarma,sa bafreasca,sa apara la tv ,sa nu stea acasa sau sa faca prezenta in mare parte...in rest daca ii intrebi intr-o zi despre ce s-a vorbit acolo o dau in balbaiala sigur

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am nici o mila fata de ei, insa eu consider ca au anumite circumstante atenuante. Numai daca ne gandim la cat de plictisitoare sunt discursurile ne dam seama ca noi am fi adormit de mult. :)) Mai ales daca tinem cont ca intre ceea ce se declara public si realitate e o diferenta destul de mare. Discursul politic e doar o forma de a ascunde adevarul. :) Asa sunt politicienii si avocatii, asta e natura meseriei lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nimic nu indreptateste atitudinea lor. sunt o sleahta de ipocriti si de profitori. se vede dupa pozitia lor in scaun.

      Ștergere
    2. Evident ca e asa cum spui tu!
      Insa, daca te gandesti ca tu stii ce va spune colegul tau (de partid sau din opozitie) in discurs, te plictisesti repede. Stii care e realitatea, stii cum va incerca s-o interpreteze fiecare in interesul sau (sau de grup), deci nimic nou, captivant. Asta voiam eu sa spun. E greu sa salvezi niste aparente, mereu si mereu.
      O intrebare: crezi ca ei sunt fericiti? Mai fericiti ca mine, ca tine si ca el? Poate ca au o satisfactie ca au reusit sa pacaleasca un popor intreg, dar asta nu le asigura fericirea. Dimpotriva.
      N-as vrea sa se inteleaga cumva ca le iau apararea. Din punctul meu de vedere ei trebuie sa dispara, caci sunt ceva impotriva firii. Ceva nenatural. Un fel de cancer.

      Ștergere
  3. Complicata intrebarea cu scoala. Nu prea pot sa-ti raspund, fiindca nu stateam in clasa indeajuns de mult pentru a ne apuca de activitatile enumate. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi, daca stateai la ore acum te vedeam si pe tine in filmul de mai sus...:)

      Ștergere
  4. Cei care absenteaza nemotivat sunt de o nesimtire crasa...

    RăspundețiȘtergere