duminică, 1 aprilie 2012

Depasit de situatie

            Ce faci cand esti in depasire, ai vreo 120, vine masina din fata, vrei sa intri inapoi in coloana si cel in spatele caruia vrei sa intri te vede si franeaza brusc, sa te sperie?
             Noroc ca am 16 valve. Benzina.

7 comentarii:

  1. Cel mai bine e sa PREVII, deci, la volan, poate si in alte situatii competitive, (mai putin cele concret atletice), sa NU depasesti pe nimeni niciodata. Ce, degeaba a ramas povestea aia cu Patul lui Procust inca si in vremurile noastre ? Daca nu ar fi continut o samanta de infotainment posibil educativ, (in cazul asta, importanta reala a standardizarii pt protectia consumatorului), precis ca s-ar fi pierdut in negura vremurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. S-ar fi pierdut pt ca povesti cu Tirani sau teama de societati totalitare e mai veche, NU imi vine mie sa cred ca e o inventie de secol XX, deci NU ideeile alea despre tiranul care vrea sa-i faca pe toti dupa aceeasi masura erau originale, ci ideea de standarde de masuri si de standardizare mai larg sociala ca fiind ceva posibil benefic, de retinut pt viitor, era.

      Ștergere
    2. Adica Standardizare de tip Etic intr-o societate recunoscut libera- democratica, care trebuie sa fie de acord cu anumite valori comune in mod liber, nu coercitiv. Eu cred ca povestea Patului lui Procust ar fi o poveste ff utila pt orele de Morala si Dirigentie in scolile publice din Romania de azi, alaturi desigur de poezia Iarna pe Ulita, scrisa de poetul G Cosbuc. Am vazut recent la un alt blogger care e chiar profesor la liceu, cum arata un fragment de curriculum de la Ministerul Educatiei pt orele de Dirigentie, si efectiv M-AM INGROZIT re ce DUSI CU PLUTA, efectiv TOTAL de NIVEL SF TOTAL DUS CU PLUTA sunt oamenii aceia de la Min Ed care au scris sau poate ca or fi dat copy-paste de undeva la un asemenea curriculum pt LICEU, care era de nivel de teoria filozofiilor de management pt facultatile de profil la nivel de masterat, nu de creier de copil de 16-17 ani.

      Ștergere
    3. e imposibil sa nu depasesti pe nimeni niciodata..., mai ales cand faci un drum de vreo 800 de km.
      cat despre Ministere, normal ca-s duse cu pluta si nici macar nu merg in directia buna, ci impotriva curentului.

      Ștergere
  2. ah, tocmai mi-a intrat un comentariu de nivel si tonalitate patetica la Spam, desi nu stiu daca trebuie neaparat recuperat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce i-am spus si silviei, caci de o saptamana a mostenit masina mea, trebuie sa fii atent cum conduci tu si in primul rand cum conduc ceilalti. Bine ca e bine.
    Habar n-am cum te ajuta valvele...:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt un sofer responsabil. asta nu inseamna ca toti sunt. unii inca au impresia ca masina e o joaca.
      valvele iti dau curaj :))

      Ștergere