vineri, 27 aprilie 2012

Bear Grylls n-a murit!

           Dau in Google Bear Grylls (ca se lucreaza la reteaua de apa si au oprit-o si am nevoie) si-mi apare: Bear Grylls a murit. Bear Grylls dead.
            Zic: „s-a sinucis, suparat pentru concediere, sau a vrut sa demonstreze ca poate si fara echipa si a cazut de pe tiroliana”. Dau repede click. Si-l gasesc pe asta, un idol care, vrand sa demonstreze ca si el poate, s-a contopit cu natura doar intr-o luna.
            Ma gandeam ce frumos si-a luat Bear rucsacul ala multifuncional si ciorapii prin care bea apa si a plecat de la Discovery, fara scandal, fara amenintari cu capcane, constient ca se descurca in orice situatie. Si ce razboi ar fi daca s-ar intampla asa ceva la noi, daca Gadea sau Gherghei sau altii, ca sunt destui, ar fi dati afara...

9 comentarii:

  1. Da, mai, bine zici, dar nu se compara Grylls (seamana la nume cu ursul grizzley sau mi se pare mie) cu Badea (adica bade de la tara numita Romania).

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai numai cand a vrut sa traiasca la fel ca Bear a renuntat psihologic la viata lui, incercand s-o traiasca pe a idolului sau. Nu mai zic nimic de antrenamentele serioase de supravietuire pe care le-a facut Bear atat in Legiunea Straina franceza, cat si in trupele speciale britanice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il admir ca s-a sacrificat pentru a evidentia diferenta dintre Bear si oameni

      Ștergere
  3. Stiam de ametitul ala care a crezut, dupa cum spune si Mircea, ca poate egala numai cu vrutul anii de pregatire in conditii extreme ai lui Grylls.

    RăspundețiȘtergere
  4. El n-o sa moara niciodata, o sa se transforme.

    RăspundețiȘtergere