marți, 7 iunie 2011

Imi place de voi

           Imi place de voi. De noi. Se scrie pe bloguri. Asta e un pas mic, dar in fata. Inseamna ca avem ceva de spus. Fiecare in felul sau, spune ceva si asteapta raspuns. Si asta inseamna ca inca mai credem unul in celalat. Imi place ca va sustineti. Cat timp nu se depasesc anumite limite, consider acest stil de comunicare formidabil si perfect pentru a-ti folosi timpul (liber).

10 comentarii:

  1. Si mie imi place de noi.
    ( dai impresia de supervisor ;)) )

    RăspundețiȘtergere
  2. fiecare face ce poate. Fiecare se exprima cum poate. Este usor sa gasesti defecte la adresa cuiva, dar este greu sa vezi partea buna a lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Raul. Pai daca iti place ceva pe un blog, ramai acolo, daca nu iti plcae decolezi repede si nu apuci sa lasi comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Era o melodie, mult spus melodie...care spunea ceva de genul: ”Vreau sa-ti spun ca-mi place mult despre tine!”:) Numai bine Raul, ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cleo: Si asta e de rau? n-am vrut sa para asa... desi... v-as pune la treaba...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Bycetateanu: depinde de raport. daca esti mai ocupat sa vezi defecte decat sa apreciezi, nu e bine...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Costin: asa e cu orice in viata. te salut. cand dau de tine, ma gandesc la inceputuri. la inceputurile noastre. am inceput cam deodata.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Alice: poti sa o fredonezi un pic? nu-mi aduc aminte daca nu aud:))
    multam, Alice, o seara faina

    RăspundețiȘtergere
  9. pai sa vedem, ce treaba mi-ai da tu mie?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Cleo: pai..., pe tine te-as pune sa "administrezi", cel putin o data pe saptamana, o discutie libera online, pe blog sa zicem, despre cum sa cresti copiii in standardele esentiale. cu intrebari, sfaturi, probleme, etc. idee e mult mai vasta, dar ai avea treaba, cu siguranta. sau cum sa fii un parinte modern bun.

    RăspundețiȘtergere